Spoed riool ontstoppen Aalsmeer

Met Spoed uw riool ontstoppen in Aalsmeer?

Een verstopte riool is een zeer ernstig probleem dat kan worden beschouwd als een spoedsituatie voor loodgieterswerk en een duidelijk gezondheidsprobleem. Aangezien het rioolwater geen plek heeft om te gaan, komt het op een of andere manier terug in het huishoudelijke sanitair systeem. Als u een verstopte riool heeft, moet u ons loodgieterswerk bellen op 020 – 218 45 34 tot de verstopping is opgeheven.

Riool verstopt
Als u vermoedt dat u riool verstopt is, is het belangrijk ons te bellen. Er zijn meerdere tekens dat u een rioolafvoerkanaal kan hebben:

Meerdere rioolleidingen zijn verstopt
Als u vermoedt dat u een rioolafvoerprobleem heeft, begin dan met het controleren van andere armaturen in het huis.

Bijzondere reacties bij gebruik van uitrustingen
Het volgende advies om te zoeken is uw rioolafvoerkanaal, onverwachte of ongewone reactie bij het gebruik van sanitairinstallaties.

Toiletten: De toiletten hebben het meest directe weg naar het riool en de grootste afvoerleiding in het huis, dus als er een probleem is met de rioolafvoer, ziet u het eerst hier. Het is zelden om een rioolstop te hebben en nog steeds de toiletten correct te werken.

Bubbelbad en douche: Andere afvoerleidingen die door een verstopte rioolleiding worden beïnvloed, zijn die in het bad en douche. Dit komt doordat ze op een lager niveau zitten dan zinkafvoeren. Controleer of de bad- en douchepoorten verstopt zijn als u vermoedt dat er een verstopping ontstaat.

Spoel het toilet af: Als het spoelen van het toilet resulteert in het terugdringen van water of in de bad of douche, is dit meestal een duidelijk teken van een rioolverstopping. Het gespoelde water dat niet in het rioolafvoer kan gaan, stroomt terug op de leidingen en komt op het laagste punt uit, dat is meestal de douchepoort.

Wastafel: Een andere vreemde oplossing om te zoeken is lucht in het sanitair systeem. Doe dit door water in de wastafel dicht bij het toilet voor een minuut of zo te stromen. Als het toilet bubbelt of u ziet het waterpeil in het toilet stijgen, dan is de verstopping heel waarschijnlijk in de hoofdleiding en niet in het toilet. Spoed riool ontstoppen Aalsmeer? 020 – 218 45 34.

Neem direct contact met ons op