Riool verstoppen Aalsmeer

Riool verstopt Aalsmeer? Wij helpen u dag en nacht!

De meest voorkomende oorzaken van verstoppingen

Een verstopping komt altijd ongelegen. Een stinkend doucheputje of een wc die niet meer door wil spoelen leveren vervelende situaties op. Je bent echter zelf vaak verantwoordelijk voor deze verstoppingen. Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring en hebben de meest voorkomende oorzaken voor je op een rijtje gezet. Bel 020 – 218 45 34 voor riool verstopt Aalsmeer.

Haren en zeepresten

Vooral lang haar is een grote boosdoener. Haar bindt zich samen met andere haren en zeep waardoor snel grote proppen ontstaan. Dit werkt vervolgens als een vangnet voor andere troep.

Toiletpapier

Het gebruik van te veel toiletpapier kan ook de oorzaak zijn van rioolverstoppingen. Zorg ervoor dat u dus niet teveel toiletpapier gebruikt en spoel goed door. Een rioolverstopping veroorzaakt door wc papier is wel dat deze vaak met gootsteenonstopper te verhelpen is.

Ontstoppingsmiddelen

Het klinkt misschien raar maar het verkeerd gebruik van ontstoppingsmiddelen kan ook een rioolverstopping veroorzaken. Ontstoppingsmiddelen werken vaak alleen als ze op de juiste manier gebruikt worden. Bij verkeerd of teveel gebruik van ontstoppingsmiddelen kunt u ook de rioolleidingen aantasten, wat weer een lekkage op zijn beurt veroorzaakt. Voor riool verstopt Aalsmeer belt 020 – 218 45 34.

Vet- en etensresten

Voordat de afwas in de vaatwasser wordt geplaatst spoelen veel mensen hun vaat voor. Hierdoor verdwijnen de grootste etens- en vetresten in de rioolafvoer. Wanneer dit vet afkoelt gaat het stollen. Hierdoor kan er een verstopping optreden. Het is verstandig om uw vette vaat eerst af te nemen met keukenpapier. Riool verstopt Aalsmeer? Bel 020 – 218 45 34.

Neem direct contact met ons op