Verbetering van het huis met erkende loodgieter Aalsmeer, jouw 24/7 spoed loodgieter

Loodgieter Aalsmeer

Loodgieter Aalsmeer? Bel 020 – 218 45 34

Zoals elke andere sanitaire component in huis, kunnen de badafsluiters na verloop van tijd gemakkelijk versleten raken. Dit resulteert vaak in uitgebreide reparaties wanneer ze niet op de juiste manier tijdig worden aangepakt. Een lekkende kraan kan aanzienlijke schade achter de wanden veroorzaken en een niet-werkende afvoer kan het gevolg zijn van een onderliggend probleem dat aanzienlijk groter is dan dat het haar verstopt raakt. indien je advies nog hebt bel Aad’s spoed loodgieter uit Aalsmeer op  020 – 218 45 34.

Meestal zijn de problemen met de aangesloten afvoer in de badkuip, of kleppen die niet werken, de meest voorkomende problemen bij het installeren van de badkuip. Typisch, kleine reparaties kunnen worden gedaan door een doe-het-zelf huiseigenaar met alleen eenvoudige sanitaire vaardigheden, en een paar eenvoudige hulpmiddelen. Veel van de componenten die nodig zijn om het sanitair van de badkuip te bevestigen, kunnen worden gekocht bij de plaatselijke bouwmarkt of een winkel die gespecialiseerd is in sanitair. Voor geavanceerdere sanitaire problemen kunnen mogelijk aanzienlijke technische reparaties door een professionele loodgieter nodig zijn.

Tapkraanreparatie

Voordat u een sanitairreparatie in de badkamer gaat uitvoeren, moet u ervoor zorgen dat de watertoevoer is uitgeschakeld. Meestal bevindt de watertoevoer naar de badkuip zich achter de kraanwand van de badkuip. Als dat niet mogelijk is, moet de watertoevoer naar het hele huis worden afgesloten (in de kelder of net buiten de deur) om te zorgen voor minimale lekken tijdens het proces.

Vervolgens moet de kraanhandgreep worden verwijderd, waarvoor eenvoudig een kleine kruiskopschroevendraaier nodig is. Verwijder de handgrepen door ze van de kraanstelen af ​​te schuiven. Schroef vervolgens de stangkragen van de kraan los en verwijder de kroonplaten die typisch zijn gemaakt van chroom en gebruikt om de openingen voor de handgrepen, de douchekop en de tuit te verbergen.

Schroef vervolgens de klepstelen van de kraan los met behulp van een verstelbare sleutel. Wanneer de klepsteel is verwijderd, moet u de oude ring losdraaien en deze vervangen door de nieuwe verpakking die bij de bouwmarkt of de ijzerhandel is geleverd. Nadat de nieuwe pakking is geïnstalleerd, hoeft u alleen maar het proces om te keren en de steel terug in de klep te duwen. Steek de rozet er weer op, gevolgd door de steelkragen en ten slotte de handgrepen. Wees er zeker van en draai het water langzaam aan om ervoor te zorgen dat de klep volledig is vastgedraaid. Als de kraan nog steeds lekt, is er waarschijnlijk professionele reparatie nodig.

Een afvoer ontladen

Door het scherm of de plug aan de onderkant van de badkuip te verwijderen, is het mogelijk zichtbaar vuil en haar te zien dat de afvoer verstopt. Het verwijderen van deze componenten kan rommelig zijn en beter worden uitgevoerd door rubberen handschoenen te dragen. Als dat de afvoer niet verstopt, voer dan een badkuipafvoerslang door de opening van het afvoergat en draai deze om te grijpen wat er verder in de lijn wordt geblokkeerd. Probeer te voorkomen dat u agressieve chemicaliën gebruikt, want deze kunnen de drainpijp aanzienlijk beschadigen.

Het repareren van sanitair badkuipen is een eenvoudig proces, wanneer het probleem minimaal is. Als de kraan echter niet stopt met lekken, of het bad gewoon niet leegloopt, overweeg dan om een ​​professionele loodgieter uit Aalsmeer in te huren om deze baan voor het verbeteren van het huis aan te pakken, indien je advies nog hebt bel Aad’s spoed loodgieter uit Aalsmeer op  020 – 218 45 34.

 

 

 

erkende loodgieter Aalsmeer

Neem direct contact met ons op