Bespaar geld met erkende loodgieter

Huiseigenaren in Aalsmeer, bespaar geld op je huisrenovaties!!!

Loodgieter Aalsmeer

Loodgieter Aalsmeer? Bel 020 – 218 45 34

Veel huiseigenaren in Aalsmeer zien het voordeel van het uitvoeren van doe-het-zelf-projecten in het hele huis als een manier om geld te besparen. Eenvoudige en complexe projecten kunnen door de huiseigenaar worden uitgevoerd om te voorkomen dat hij een professional inhuurt. Met slechts een eenvoudige basiskennis en de mogelijkheid om met uw handen te werken, zijn er veel dingen die je rond het huis kunt doen om vermogen toe te voegen en de functionaliteit ervan te verbeteren.

Een verstopte afvoer aanpakken

De meeste afvoeren in het huis kunnen verstopt raken, dit is vaak het gevolg van vuil en haren die vast komen te zitten in de afvoerleiding. Meestal zakt de zuiger in de keuken of badkamer weg, of het scherm dat de afvoer in de badkuip afdekt, kan worden verwijderd om toegang te krijgen tot de klomp. Slechts een paar eenvoudige stappen kunnen ervoor zorgen dat de huiseigenaar zijn eigen afvoer oplost en voorkomen dat hij een erkende loodgieter moet inhuren met hoge kosten. Indien je advies nog hebt bel Aad’s spoed loodgieter uit Aalsmeer op  020 – 218 45 34.

Toegang tot de plunjer in de wastafel in de badkamer is gemakkelijk te bereiken. Open gewoon de kast en kijk net onder de bodem van de gootsteen naar de plunjercomponent die de zuiger op en neer beweegt. Het is waarschijnlijk met de hand ingeschroefd en kan snel worden verwijderd door de moer los te draaien. Trek de steel terug die de plunjer op en neer beweegt en reik omhoog in de gootsteen om de zuiger te verwijderen.

De plunjer wordt meestal geladen met alle soorten los haar en puin. Reinig hem eenvoudig en plaats hem terug in het gat en schuif de steel terug op zijn plaats. Zorg ervoor dat de moer goed vastzit en dat de plunjer vrij werkt zoals eerder.

Om de verstopte badkuipafvoer te ontkoppelen, verwijdert men gewoon het scherm dat de afvoerpijp afdekt. Meestal zijn er verstopt haar en vuil dat wordt verzameld op de plaats waar de schroef wordt verbonden met de regenpijp. Gebruik een tang of een schroevendraaier om het opgebouwde vuil te verwijderen en het haar te verstoppen en maak het scherm weer vast zodra het is verwijderd.

De keukenafvoer ontstoppen

Loodgieter Aalsmeer advies: Het ontstoppen van de rioolbuis in de keuken is een beetje uitdagender dan de badkamer. Doorgaans raakt de opeenhoping van vet en andere componenten vast op de bodem van de P-val onder de gootsteen. Voordat u aan de slag gaat, verzamelt u een pijpsleutel en een emmer samen met een handdoek.

Plaats de emmer onder de P-val, of het gedeelte van de afvoerpijp waar het direct onder de gootsteen draait. Sommige van de moeren die de P-val op zijn plaats houden, worden alleen met de hand vastgedraaid en vereisen niets meer dan afstand nemen met vingers en duimen. Anderen worden vastgedraaid met behulp van een pijptang en hebben een pijpsleutel nodig om ze op de juiste manier los te maken.

Nadat de draden zijn teruggetrokken, valt de P-val in de emmer samen met het opgebouwde water dat nog in de gootsteen achterblijft. Verwijder eenvoudig al het verstopte materiaal en het opgebouwde vet en installeer de P-val opnieuw precies zoals eerder.

Ontstoppen van een afvoer in de badkamer

Het ontstoppen van een afvoer in de badkamer en keuken is een project voor het verbeteren van de woning dat de huiseigenaar aanzienlijke hoeveelheden geld kan besparen door een erkende loodgieter uit Aalsmeer te bellen. Het is een van de weinige projecten voor huisverbetering die niet veel kosten, en biedt een gevoel van voldoening als je klaar bent. indien je advies nog hebt bel Aad’s spoed loodgieter uit Aalsmeer op  020 – 218 45 34.

aalsmeer loodgieter renovaties

Neem direct contact met ons op