Loodgieter Aalsmeer reviews

Kees Vermeer Aalsmeer – Geweldige telefonische service , leuke en beleefde loodgieter arriveerde op tijd, deed het werk snel met een minimum aan gedoe, voor een goede prijs. Kan niet meer vragen. Bel hun op 020 – 218 45 34

Willy Janssens Aalsmeer – Beveel loodgieter Aalsmeer direct aan@
Hij bezocht mijn woning, deed grondig onderzoek en heeft een briljante klus gedaan. De verstopping in de badkamer was veel moeilijker te verhelpen dan oorspronkelijk verwacht, maar mijn huurder zei dat de loodgieter uit Aalsmeer onvermoeibaar werkte om de klus te klaren! Zeer aan te bevelen.

Patrick en Dennis Aalsmeer– Zeer goede service
Zeer goede service, de loodgieter werkt efficiënt en hoffelijk. Zal opnieuw gebruiken indien nodig.

Chris Moonen Aalsmeer –  was erg professioneel en …
De loodgieter was zeer professioneel en vriendelijk, legde het probleem met de verwarming uit op een duidelijke en begrijpelijke manier en bood een oplossing !

Harry van Loo – Loodgieter? Verwarming? Gebruik niemand anders.
Na enkele problemen met de cv ketel, moesten we onze ketel vervangen, en waren we vastbesloten om een goed lokaal bedrijf installatiebedrijf te vinden om het werk te doen. Met de hulp van online reviews en een goed gevoel van de enquête accepteerden we een zeer concurrerende offerte met een vaste prijs om het hele werk goed te doen. De loodgieter uit Aalsmeer begreep onze behoeften en legde het proces heel goed uit. Hij was erg responsief en georganiseerd, dus we wisten altijd wat er gebeurde. De erkende loodgieters waren professioneel, beleefd en schoon. Alles dat uitleg behoefde, werd goed uitgelegd. We hebben een uitstekend en correct loodgieterswerk ontvangen. De loodgieter is een eer voor zichzelf en een voorbeeld voor anderen. We zouden ze aan iedereen aanbevelen.

Neem direct contact met ons op