Elektrotechnisch installatiebedrijf Aalsmeer

Elektrotechnisch installatiebedrijf Aalsmeer en omstreken

Elektrotechnisch installatiebedrijf Aalsmeer

Elektrotechnisch installatiebedrijf Aalsmeer

Elektrotechnisch installatiebedrijf Aalsmeer, Kudelstaart, Rijsenhout, De Kwakel, Oosteinde, Legmeer, Uithoorn en Schiphol oost biedt gekwalificeerde elektriciens voor alle elektrische problemen. Als u elektrisch onderhoud of reparatie nodig heeft, kunt u op ons rekenen, bel dag en nacht 020 – 218 45 34.

Wij bieden betaalbare diensten voor huishoudelijke woningen en commercieel vastgoed. Elektrisch gebouw onderhoud en installaties is onze specialiteit.

Ons elektrotechnisch installatiebedrijf in Aalsmeer heeft de mogelijkheid om al uw elektrische eisen te voorzien in woningen en commercieel vastgoed in alle Aalsmeer, Kudelstaart, Rijsenhout, De Kwakel, Oosteinde, Legmeer, Uithoorn en Schiphol oost. Volledig erkend en gekwalificeerd betekent dat we zowel kleine reparaties als grote elektrische uitrustingen kunnen bedienen.

Wij bedienen alle Aalsmeer, Kudelstaart, Rijsenhout, De Kwakel, Oosteinde, Legmeer, Uithoorn en Schiphol oost. Voor alle elektrische reparaties, installaties en spoedgevallen bel dag en nacht 020 – 218 45 34.

Wij zijn ervan overtuigd dat u elke klus, alles tegen een betaalbare prijs, kunt accepteren. Wij leveren 100% garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden.

 

Onze diensten

Elektrische Diensten

Tenzij u een gekwalificeerde elektricien bent, is het elektrisch werk in uw huis tegen de wet en zal uw woningverzekering waarschijnlijk ongeldig maken. Zelfs eenvoudige klussen zoals het vervangen van een stekker moeten door een erkende elektricien worden uitgevoerd. Kleine projecten kunnen onder andere het installeren van een nieuwe stopcontact of het repareren van een lichtschakelaar zijn. Diensten omvatten verlichting reparaties en vervangingen, installaties en bedrading voor gerenoveerde woningen.

Commercieel Elektriciens

Als u elektrisch onderhoud of reparaties voor uw werkplek nodig heeft, kunnen we u helpen. Wij hanteren al uw commerciële eisen voor uw kantoor, magazijn, fabriek of openbare gebouwen. Dit varieert van noodinstallaties, het onderhoud van uw elektrische infrastructuur en apparatuur. Diensten omvatten verlichtingsontwerp en -installatie, geïntegreerde oplossingen voor elektrische technologie, data communicatie en nog veel meer.

Veiligheidsschakelaars & schakelborden
24 uur spoedgevallen

Onze spoed elektriciens zijn 24 uur per dag bereikbaar om uw noodbehoeften te verhelpen. We kunnen alle elektrische reparaties uitvoeren in uw huis, kantoor of commercieel gebouw. Wij zullen direct een gekwalificeerde technicus sturen om alle problemen snel op te lossen. Wij kunnen we ook noodverlichting en stroom leveren.

Wij zullen oudere veiligheidsschakelaars en schakelborden repareren, upgraden of vervangen. Een onvoldoende aangedreven schakelbord kan uw familie of bedrijf in gevaar brengen. Als u enige zorgen heeft, is het van essentieel belang dat u een deskundige bel op 020 – 218 45 34.

Power Points

Veel oudere woningen en kantoorgebouwen bevatten geen adequate stroompunten en sommige kunnen defect zijn. We hebben jarenlange ervaring in het repareren van uw bestaande punten en het upgraden ervan. We kunnen ook enkele punten upgraden naar dubbele punten; upgrade power points; en nieuwe krachtpunten toevoegen
Probeer niet zelf de stroompunten te upgraden, haal altijd een professionele elektrotechnisch installatiebedrijf in Aalsmeer erbij voor het vervangen of upgraden.

Keuken & Badkamer Toestellen

Ons elektrotechnisch installatiebedrijf in Aalsmeer biedt de installatie van nieuwe elektrische apparaten voor uw keuken en badkamer. Wij zullen er ook voor zorgen dat uw elektrische schakelingen en schakelborden voldoende stroom leveren om aan uw toenemende eisen te voldoen.

Data Cabling

Als u een soort data cabling nodig heeft, kunnen we uw huis of kantoor voor een overleg bezoeken. We kunnen voice- en data-kabels installeren voor telefoons en internet. Of u nu een gegevenslijn wilt toevoegen voor een nieuw kantoor of kamer, of u moet uw datakabels verplaatsen, ook dan kunnen wij u helpen.

LED verlichting

In de afgelopen jaren hebben we een scherpe stijging gezien voor LED-installatieaanvragen. LED verlichting is een extreem energiezuinige vorm van verlichting en geeft veel minder CO2 uit dan andere vormen van licht. LED’s bevatten geen giftig kwik, lood of andere gevaarlijke materialen. Niet te vergeten de besparingen op uw elektriciteitsrekening. Neem contact op met onze LED technici vandaag om uw plannen te bespreken. Bel ons elektrotechnisch installatiebedrijf Aalsmeer op 020 – 218 45 34.

Neem direct contact met ons op