Daklekkage in Aalsmeer

Wat te doen bij daklekkage in Aalsmeer?

Grote kans dat je wel eens last heeft gehad van een daklekkage Aalsmeer. Dit kan variëren van een lekkende kraan tot een lekkend dak. Heel vervelend natuurlijk, omdat bepaalde lekkages veel waterschade kunnen aanrichten. Om deze schade zo veel mogelijk te beperken is het goed om te weten waar je terecht kunt voor een oplossing. Bel Aad’s spoed loodgieter uit Aalsmeer op  020 – 218 45 34.

Daklekkage Aalsmeer

aalsmseer daklekkageLeer hier het advies van de erkende loodgieter uit Aalsmeer….Het kan zomaar gebeuren dat na een flinke regenbui het water door jouw dak heen komt. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan de dakbedekking zijn beschadigd. Dakbedekking gaat lang mee, maar toch is het goed om er af en toe Aad’s spoed loodgieter uit Aalsmeer naar te laten kijken. Door onderhoud uit te laten voeren aan jouw dak zal het ten eerste langer mee gaan dan anders. Daarnaast zal de kans op een onverwachte daklekkage een stuk afnemen. Een lekkage kan ook ontstaan door de constructie van het dak. Ongeacht de oorzaak is het belangrijk zo snel mogelijk het probleem op te laten lossen. Anders kan namelijk het isolatie materiaal aangetast worden. Neem contact op met een dakdekker bij u in de buurt voor een snelle oplossing.

 

 

Leidinglekkage Aalsmeer

daklekkage AalsmeerEen leidinglekkage wordt vaak opgemerkt door vochtplekken op muren of op het plafond. Leidingen zijn tegenwoordig vaak mooi weggewerkt, waardoor de lekkage vaak al even aanwezig is. Wanneer men vermoedens heeft dat het om een lekkage gaat moet je niet te lang twijfelen, dan zal de waterschade alleen maar groter worden. Een loodgieter kan deze lekkage voor u verhelpen. Wanneer het totaal niet duidelijk is waar in het netwerk van leidingen het water vandaan komt is lekdetectie wellicht een optie. Zo kan zonder hak- en breekwerk met speciale lekdetectiemethoden worden uitgezocht waar de lekkage zich precies bevindt. Vaak wordt lekdetectie vergoed door de verzekering.

 

 

Overige lekkages in Aalsmeer?
loodgiter aalsmeerNaast de veel voorkomende dak- en leidinglekkages kan het ook op andere punten mis gaan. Zo kan de riolering gaan lekken. Dit probleem wordt vaak duidelijk door stankoverlast. Een rioleringsbedrijf kan dit voor u oplossen. Wanneer de waterdruk in de ketel steeds daalt, kan het zijn dat er sprake is van een CV lekkage. In dat geval is de druk te laag voor de ketel om uw woning te verwarmen en warm water uit de kraan te laten komen. Het kan ook zijn dat de ketel plotseling veel geluid maakt. CV monteurs zijn er in gespecialiseerd om dit probleem op te lossen. Zo zit u er snel weer warm bij. Bel Aad’s spoed loodgieter uit Aalsmeer op  020 – 218 45 34.

Neem direct contact met ons op