Bitumineuze dakbedekking Aalsmeer

Heeft u lekkage aan het dak of is het dak toe aan reparatie of vervanging? De Dakdekker Aalsmeer is een goede partner voor particulieren of bedrijven in Aalsmeer. Of u nu een dakdekker in Aalsmeer zoekt of een dakdekker in omstreken, de specialisten komen graag bij u langs. Wij zijn 24 uur per dag te bereiken. Voor onderhoud of spoedreparaties heeft Dakdekker Aalsmeer een aparte service afdeling: Dakdekker Aalsmeer Service.

Dakbedekking soorten

Alle soorten dakbedekkingen voor het platte dak zijn te realiseren. Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning of een bestaande woning, een groen dak of een EPDM dak; de werkzaamheden worden keurig uitgevoerd en voorzien van garantie. Dakdekker Aalsmeer is in het bezit van de juiste certificaten ten behoeve van veiligheid en kwaliteit. Al meer dan 30 jaar zijn de dak specialisten van Dakdekker Aalsmeer actief in de Aalsmeer.

Veiligheid voorop

Bij het uitvoeren van werkzaamheden op het dak mag veiligheid namelijk niet ontbreken. Ook als u zelf het dak op gaat voor bijvoorbeeld een inspectie van het dak. Natuurlijk kunt u het werk ook uitbesteden aan de dak specialist van de Aalsmeer. Ons dakdekkersbedrijf  Aalsmeer houdt de regelgeving met betrekking tot de veiligheid goed in de gaten en werkt, indien nodig, met correcte valbeveiliging.

Gezonde daken

Naast de veiligheid staat ook het milieu hoog in het vaandel. Dakdekker Aalsmeer maakt daken graag gezond op verantwoorde wijze. Zo kiezen we graag voor een duurzame oplossing en zijn groot voorstander van herbruikbare daken. Ook witte daken, ter verkoeling of begroeide daken mogen niet ontbreken. Wellicht wilt u meer weten over de verschillende oplossingen voor uw bedrijf of woning? Kijk dan eens op de website, Dakdekker Aalsmeer of bel 020 – 218 45 34. Wij staan u graag te woord of komen bij u langs.

Neem direct contact met ons op